Piouuzol Gaeyuizl


Der er et kendt navn på plakaten, når Ranum og Malle menighedsråd igen i år inviterer til et aftenarrangement i Ranum Kirke.

 - Det er nemlig lykkedes at få en aftale i stand med Peptalk-talkshow-foredragsholder Lone Hertz. Hun kommer søndag 21. august og fortæller ud fra emnet "livskvalitet - og hvad er så det?", oplyser sognepræst Poul Geil, Ranum.

 - For Lone Hertz skifter begrebet livskvalitet betydning i de forskellige kulturer, religioner, nationer, mennesker og aldre, ja, sommetider også fra sag til dag, nemlig når skæbnen griber ind i vores liv - og hvad deraf så følger.

For hende selv personligt er livskvalitet identisk med konstant at søge forandringen til det gode, at gro som menneske, at kunne skabe lys og glæde i os selv - og især i vore børn, siger sognepræsten. "Vi må give børnene åndelig substral, så de kan blive "grønne" mennesker og ikke mindst blive præget af den kristne etik", skriver Lone Hertz i sin præsentation af emnet og fortsætter: "Vi voksne kan lappe på os selv, men det er vores børn og unge, som grundlæggende kan - og må - forandre verden til det bedre".

Lone Hertz er kendt som en engageret og medrivende foredragsholder, og efter foredraget bliver der mulighed for debat. Der er forsalg af billetterne i Sparekassen Midtfjord fra i morgen, mandag, og det gælder fra afdelingerne i både i Ranum, Løgstør og Overlade.